1

Philippe Coutinho vervoegt Al-Duhail, Qatar


De Qatarese club Al-Duhail heeft zijn officiële contract aangekondigd met de Braziliaanse ster Philippe Coutinho, die voor één seizoen wordt uitgeleend door Aston Villa.

Al-Duhail Al-Qatari genoemd in Een verklaring op de officiële website Vandaag, vrijdag, ondertekende Philippe Coutinho zijn transfercontracten in aanwezigheid van Khalifa Khamis, vice-president van de club.

De speler tekende het contract nadat hij een paar dagen geleden bij zijn aankomst in de Qatarese hoofdstad Doha met succes de medische keuring had doorstaan.

Philippe Coutinho’s reis door Europa

Philippe Coutinho speelde eerder voor de Vasco da Gama-clubs in Brazilië, voordat hij naar Inter Milan in Italië verhuisde en een seizoen uitgeleend werd aan Espanyol in Spanje. Daarna verhuisde hij naar Liverpool in Engeland, waar hij uitblonk en in januari 2018 naar Barcelona kwam, dat hem later uitleende. uit Voor Bayern München ALveel Waar hij met hem een ​​titel won Champions League Jaar 2020.

Aan de andere kant zet Al-Duhail uit Qatar zijn dagelijkse training voort ter voorbereiding op zijn eerste wedstrijd in het Arid Cup-toernooi tegen Al-Shamal op zondagavond, na het einde van de rustperiode die door de technische staf aan zijn spelers is toegekend na hun wedstrijd tegen Al-Arabi in de derde ronde van het toernooi. Qatarese Liga Dat eindigde in een positief gelijkspel: 3-3.

Al-Duhail bezet na drie speelronden de derde plaats met 7 punten in het klassement van de Qatari League.

Source link

مقالات ذات صلة

زر الذهاب إلى الأعلى