1

Ondanks de sluiting van de zomer Mercato weigert Al-Shabab de Zizou-deal op te geven


Volgens berichten in de media zal de Saoedische Al-Shabab Club de komende periode niet zomaar de witte vlag hijsen in de race om Ahmed Mostafa Zizo, de Egyptische Zamalek-speler, te contracteren.

Al-Shabab probeerde Zizou in de zomer van 2023 erbij te betrekken, maar de deal mislukte doordat Zamalek-functionarissen erop aandrongen hem voort te zetten, vanwege de grote artistieke waarde die hij vertegenwoordigt binnen de gelederen van het team.

Op de website stond: “Kom op voetbalAl-Masry zei dat Al-Shabab Club probeerde de Braziliaanse Romarinho, de Jeddah Union-speler, te contracteren, maar zodra de deal mislukte, begon het denken over het opnemen van Ahmed Sayed Zizo onmiddellijk.

De bron voegde eraan toe: “De Al-Shabab Club heeft al contact opgenomen met de speler en ze zijn het samen eens geworden over de details van het contract, waarbij de speler tekent voor een periode van drie jaar in ruil voor een totaalsalaris van $10 miljoen.”

Hij voegde eraan toe: “Maar het tijdelijke management van Zamalek Club verwierp het idee om de speler in de zomer van 2023 te verkopen volledig en liet de vrijheid om over de toekomst van de witte teamspeler te beslissen in de handen van het nieuwe management.”

Hij concludeerde: “Over het algemeen heeft Al-Shabab zich niet teruggetrokken uit de deal en zal hij in januari terugkeren naar de onderhandelingen met de internationale vleugel. De club probeert twee punten te exploiteren. De eerste is de moeilijke financiële situatie van Zamalek, en de ten tweede is er de wens van de speler zelf om naar… Saoedische Liga“.

Source link

مقالات ذات صلة

زر الذهاب إلى الأعلى