1

Liverpool is van plan Mohamed Salah in de toekomst te immuniseren tegen de verleidingen van de Saudi League


De aanbiedingen van de Saudi Jeddah Club droegen bij aan de opname van de Egyptische ster Mohammed Salahwat een aanzienlijke stijging van zijn waarde bij het Engelse voetbalteam Liverpool betekent.

De afgelopen zomer was Mercato in Saoedi-Arabië getuige van krachtige pogingen van het management van de Jeddah Football Association om een ​​contract te sluiten met Mohamed Salah, toen de kampioen van de Roshen League veel verleidelijke aanbiedingen deed, maar Liverpool wees ze allemaal af en hield vast aan de voortzetting van de Egyptische farao.

Het laatste bod van de Al-Ittihad Club om (de Egyptische farao) erbij te betrekken, was dat Liverpool een bedrag zou ontvangen dat werd geschat op ongeveer 215 miljoen pond sterling, inclusief add-ons, wat het duurste is in de geschiedenis van het voetbal. categorisch afgewezen.

Locatie verplaatsen (Al Ain-nieuws) Van het netwerk “Sky Sports” in de Engelse versie droegen de aantrekkelijke aanbiedingen van Al-Ittihad om (Mo) op te nemen sterk bij aan het versterken van zijn positie in Liverpool.

De Engelse netwerkorganisatie denkt dat deze enorme aanbiedingen Liverpool ertoe kunnen aanzetten om de komende tijd met Mohamed Salah te gaan onderhandelen over verlenging van zijn contract.

Het management van Liverpool vreest dat de Saoedische clubs in de toekomst druk zullen uitoefenen op de Egyptische koning, wat de club ertoe zal aanzetten zijn contract, dat in de zomer van 2025 afloopt, te verlengen.

De aanvoerder van de farao wordt beschouwd als de best betaalde speler in Liverpool, aangezien hij 375.000 pond per week verdient, meer dan alle spelers.

Mohamed Salah verlengde zijn contract bij de “Reds” voor drie seizoenen, aan het begin van het seizoen 2022-2023, na een lange reeks onderhandelingen.

Source link

مقالات ذات صلة

زر الذهاب إلى الأعلى