1

Het Egyptische Olympische team speelt gelijk met Rusland in Suez


Het Egyptische Olympische team kwam met 1-1 gelijk met het Russische nationale team in de vriendschappelijke voetbalwedstrijd die hen vandaag, donderdag, samenbracht in het nieuwe Suezstadion.

Het Egyptische Olympische team (U-23) nam de leiding met een doelpunt gescoord door Bilal Mazhar in de zevende minuut, nadat hij een voorzet vanaf de linkerkant van Mahmoud Sabre volgde en rechtstreeks vanuit het strafschopgebied schoot, waarbij hij de bal in het net.

Het Russische nationale team maakte in de 46e minuut gelijk via Stepan Oganesyan en profiteerde van een naïeve fout van Mohamed Siha, de doelman van het Egyptische Olympische team.

Deze wedstrijd kadert in de voorbereidingen van het Egyptische Olympische team om volgende zomer deel te nemen aan de voetbalcompetities van de Olympische Spelen van 2024 in Parijs.

Het Egyptische Olympische team schoof door naar de Olympische Spelen van 2024 in Parijs nadat het als tweede eindigde in de finale van de African Cup of Nations voor Olympische teams, die afgelopen juni in Marokko werd gehouden.

Source link

مقالات ذات صلة

زر الذهاب إلى الأعلى