1

Al-Ahly uit Egypte mist 3 spelers tegen Al-Ittihad Al-Capital in de Afrikaanse Super Cup


Het Egyptische Al-Ahly-team speelt de Afrikaanse Super Cup-wedstrijd tegen de Algerijnse USM Al-Asimah en mist de inspanningen van drie van zijn spelers.

Er is een ontmoeting gepland met Al-Ahly, de titelhouder Afrikaanse Champions LeagueMet Al-Ittihad Al-Asimah, de kampioen van de Confederation of African Football (African Confederation), in de Afrikaanse Super Cup op 15 september in de Saoedische stad Taif.

Een bron bevestigde in verklaringen op de Yalla Koura-website dat Amr El-Soulia, Mahmoud Metwally en Karim Fouad, het Al-Ahly-trio, afwezig waren bij de Afrikaanse Super Cup-wedstrijd.

De bron voegde eraan toe dat Mahmoud Metwally lijdt aan een spierscheur en maar liefst drie weken afwezig zal zijn, terwijl Amr Al-Soulia zijn revalidatieprogramma voortzet.

Karim Fouad heeft wat tijd nodig voordat hij volledig deelneemt aan de groepstraining.

De bron legde uit dat Yasser Ibrahim morgen een medisch onderzoek zal ondergaan aan de zijlijn van de training van het rode team, nadat hij gewond raakte tijdens de training tijdens het kamp in Oostenrijk, en het eerste onderzoek toonde de aanwezigheid van spierspanning aan, maar er zijn Er zijn sterke aanwijzingen dat hij mee zal doen aan de Super Cup-wedstrijd.

De bron benadrukte dat Akram Tawfiq, die terugkeert van een kruisbandblessure, meer tijd nodig heeft voordat hij geleidelijk aan wedstrijden wordt geïntroduceerd, en dat het daarom moeilijk voor hem is om deel te nemen aan de Afrikaanse Super Cup-wedstrijd.

De bron gaf aan dat Imam Ashour inmiddels medisch en fysiek klaar is, en heeft deelgenomen aan een deel van de vriendschappelijke wedstrijd die aan de zijlijn van het kamp in Oostenrijk werd gehouden, waardoor zijn aanwezigheid bij de Afrikaanse Super Cup-wedstrijd in handen is van de Zwitserse coach. Marcel Kohler.

Source link

مقالات ذات صلة

زر الذهاب إلى الأعلى